Půjčky a úvěry pro každého

Víte, jak se těmto půjčkám nebo dlouhodobějším úvěrům říká, pokud nechcete zvolit bankovní půjčku nebo úvěr? Název vám jistě logicky napoví, jedná se totiž o nebankovní půjčky a úvěry. Ještě častěji se vyhledávají slova, jako je nebankovní hypotéka Hypotekybezregistru, nebankovní hypotéka bez registrů nebo bez doložení příjmů.

kalkulačka

Logicky lidé vyhledávají to, co si myslí, že je správné. Jenomže v názvech můžete mít zanedlouho trochu „guláš“, protože například nebankovní hypotéka může znamenat půjčku s ručením nemovitostí například až na 30 let a to pro každého, takže i pro občana, který je zaměstnaný a potřebuje zrovna na něco peníze. Jenomže bez registrů nebo doložení příjmů, to už jsou názvy, pod kterými se často schovává podnikatelský úvěr. Proč tomu tak je? Protože názvy zůstaly, zatímco zákonem dané podmínky pro schvalování půjček a úvěrů se měnily. Takže stejně tak, jako už neexistuje 100% hypotéka, protože ČNB vydala už dávno různá prohlášení, že nedoporučuje institucím a organizacím tuto sazbu uvádět, tak se změnily i další zákonodárné povinnosti.

peníze na hromádc

V dnešním světě platí, že si pro půjčku nebo úvěr můžete jít do banky, jenomže to nemusí všem vyhovovat, proto existují i jiné možnosti. Jednou z nich je právě nebankovní systém, který je velice tolerantní a umožňuje to, co banky zamítají. Například vám půjčí i přes záznam v registru dlužníků nebo vám pomůže získat úvěr i přes nižší příjmy. V případě banky byste se třeba do tabulek nevešli, ale v případě nebankovní společnosti to může být naopak a mohou vám tedy půjčku poskytnout, když prokážete, že máte dostatek peněz na splácení každoměsíční částky z půjčky.

Tento systém je v dnešní době už poměrně známý a konkuruje bankám. Vytváří si novou klientelu, poskytuje půjčky online, bez nutnosti někam chodit nebo cokoliv vyřizovat. Většinou k tomu postačí internet a pár základních dokumentů. Takové půjčky jsou snadné a velice rychlé na vyřízení, většinou máte peníze na účtu do druhého dne, v případě nižších částek téměř ihned.

Podobné příspěvky