Převoz nákladu

Celkem o nic nejde, jen o to vyvézt tchyni pár kousků nábytku i s ní. A čím rychleji se akce uskuteční, tím dříve bude v baráku bez ní klid. Jenže to chce opravdu fofr, než si to ta čarodějnice opět rozmyslí. Ale co počít? Stejně ta baba nabourala to naše auto schválně. Mladý muž přemýšlí, jak to uskutečnit. Tchyně prohlásila, že tedy ano, že jde z domu, ať si mladí nemyslí, ona má kde být. Bude bydlet u pana Vrzkolena. Již dlouho to po ní chce. Zeť však ví, že je tchyně vrtkavá a že ji musí vypakovat hned. Ovšem kamarádi zklamali, nikdo nepomohl a neporadil. Co tedy dál?

kamion

A tu dostává mladík spásný nápad. Přece musí existovat nějaká společnost, která by jej mohla vytáhnout z průšvihu. Mladík nečeká a spěchá k počítači, který má přístup k internetu a hle. Nalézá firmu, která nabízí tak lákavou cenu, že prostě neodolá.

Neuvěřitelné stává se skutkem, pár kousků nábytečku paní tchyně je naloženo a ona slzí na předním sedadle vedle řidiče. I zeť ukápne slzu a moc se snaží, aby nešlo poznat, že je to slza smíchu. Také nesmí předvést to, jak se mu ulevilo. Proto nedělá na chodníku vedle auta kotrmelce, ani neposkakuje sedm metrů do vzduchu, ale tváří se velmi sklesle. Všichni mu to věří, ovšemže mimo tchyně samotné. Vůz se rozjíždí a zanechává v srdci mladého muže kontakty na firmu, která jej zbavila trápení.

Ano vážený čtenáři. Nebudeš-li si vědět rady s převozem čehokoli, věz, že nyní tento problém končí. Stejně jako mladý muž z naší povídačky, také ty si můžeš uložit kontakty do své hlavy nebo někam jinam.Autodoprava Brno má vozy po celé republice, takže jezdí kdekoli a jezdí kdykoli. A jezdí čímkoli.

starý stěhovák

Máte-li jakékoli přání, je předem splněno, stačí jen zavolat a domluvit si potřebné věci. Firma již zařídí zbytek, a to velmi rychle. Čekání se u nich moc nepěstuje. Nuže, nezbývá než to vyzkoušet. Hodně zdaru.

Podobné příspěvky